Over Ons

Nick van 't End

Ik ben Holistic Therapeut, Personal Trainer, Docent en Healing Coach. Binnen mijn werk gebruik ik Japanse drukpunt therapie (Shiatsu), Sjamanisme, Pranic Healing,  Massage en lichamelijke psychotherapie. Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen vanuit hun hart te laten leven ipv hun hoofd. Waarbij ik al deze healing methodes samenbreng in een creatieve fusie voor diepgaande healing. Mijn kracht is om een onvoorwaardelijke space te creeren en ik durf samen met de kracht van de client om daarheen te gaan waar het echt om draait, de essentie. Naast De Belichaming ben ik zeer actief, samen met Chiara van der Berg (guruaanhuis.nl) werk ik hard aan Passion Finding platform om mensen meer te laten leven vanuit hun enthousiasme en authenticiteit.  Daarnaast werk ik als docent op de kunst academie, hier zorg ik voor veel persoonlijke ontwikkeling en probeer ik de kunstenaar uit de student te laten komen, zodat die daarna lekker kan schijnen en beter weet waar hij of zij staat. Je kan mij actief zien op verschillende spirituele evenementen en ik ben graag te vinden op de dansvloer bij Ecstatic dance en andere tantra workshops

Mijn verhaal Na jaren in mijn hoofd en ego te hebben gezeten, merkte ik dat ik niet volledig leefde, afgestompt van emoties en weinig leefde vanuit mijn hart. Zonde want het leven heeft zoveel meer te bieden. In mijn zoektocht naar mijn eigenliefde en authenticiteit heb ik veel geleerd om mijn hart te openen en wel te mogen stralen, er te mogen zijn zoals ik ben. Hoe meer ik in contact kwam met mezelf hoe meer ik het gevoel had echt te leven! Omdat ik meer in verbinding met mezelf stond kon ik ook makkelijker verbinden met anderen aan gaan.  Mijn voornaamste reden voor de Belichaming is om voor mensen een onvoorwaardelijke veilige space te bieden waarin zij hun eigen essentie mogen laten zien. Deze kracht wil ik iedereen laten ervaren vanuit authenticiteit en eigenliefde. Wil je een 1 op 1 coaching sessie met mij kan je naar mijn website: http://healingcoach.nu 

 

 

Paula Lagerwey

Paula Lagerwey

Hallo ik ben Paula , werkzaam als stoelmasseuse en Shiatsutherapeut en healer.  Daarnaast heb ik net de Readingopleiding bij Flux in Utrecht afgerond. Mijn missie, waarom ik hier op aarde ben is om lichtheid te brengen, vertaling bieden voor de menselijke puzzel en hiermee de mensen de weg wijzen naar en inzicht geven in helderheid en liefde. Hierdoor komen mensen terug op hun eigen pad, hun eigen reis, op deze mooie reis geef ik graag een hallo op ziels niveau, waarbij je gezien mag worden voor wie je bent, wij zien elkaar en mogen er beide zijn zoals we zijn.

Door de verschillende ingangen kan ik een compleet beeld krijgen van jou als mens. Mijn doel is om een groot hallo te geven aan wie je werkelijk bent en je weer op weg te helpen als je de weg vergeten of kwijt bent.  Door aanraking , gesprekken en aandacht kunnen we er samen achter komen waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Mijn vermogen is om een open en veilige ruimte te creëren waar geen oordeel is zodat je weer in contact kan komen met wie je werkelijk bent en je bewust te maken van je fysieke en mentale functioneren. Het lichaam heeft een enorm zelf healend vermogen {denk maar aan hoe een gebroken bot weer aan elkaar kan groeien} en wordt beïnvloed door het mentale en vica versa. Vaak missen we de signalen die het lichaam geeft waardoor problemen er al lang kunnen zijn en niet meer weten wanneer en waarom het begonnen is. Door er weer meer in contact te komen kom je erachter wat wel en niet bij je past. Daarnaast ben ik ook Do-In docent en kan je oefeningen meegeven die de genezing versterken, zodat jij je eigen verantwoordelijk kunt nemen voor je bijzondere leven.